Keresés ebben a blogban

2015. december 9., szerda

Utóirat a "Nemzeti szocializmusok"-hoz

Sokadszor mondom, de talán még mindig nem elég világos: a politikus elnevezésű kártevő irtandó, bármilyen eszközzel, mert amíg ki nem pusztítjuk, az emberiségnek nincs esélye az életben maradásra.
Nem Magyarországról beszélek. Ez a szerencsétlen vidék csak összesűríti, hangsúlyosabbá és egyben gusztustalanabbá teszi mindazokat a tulajdonságokat, amik láthatók szerte az atlanti térségben. Itt egy alapjában véve nevetséges, gurulósra hízott, végtelenül tehetségtelen kis figura próbálja eljátszani a nagyhatalmú despotát, de még ahhoz is stupid, hogy a köztörvényes bűneit leplezni tudja, ócskalelkű, primitív és gyáva, de – alig lóg ki a sorból.
Tessék alaposan körülnézni. A politikus mindenütt nagyhatalom, drága autókon jár, drága helyeken lakik, drága személyzet szolgálja ki, és mindezt ingyen kapja, mert a hülye emberiség azt hiszi, ez jár neki. Mármint a politikusnak.
Hadd üvöltsem bele ezredszer is a pusztába: személyzet! Ügyintéző szolgáló! Arra tartjuk, hogy vezesse a háztartást! Átlagos fizetés illeti meg ezért, ha tisztességesen képes viselkedni, valahol egy cselédszoba. Aztán ossza be a havi jövedelmét! Ne tessék azt mondani, hogy azért kell a magas jövedelem, mert ezzel megakadályozzuk a korrupciót! Neeem!!! Növeljük! A korrupció megakadályozására ott vannak a paragrafusok, a rendőrség, a bíróság, a börtön! Pontosan úgy, mint bármely más polgár ügyében. Nem kell a politikusnak többet elviselnie, csak annyit, mint bármely más állampolgárnak, de annyit igen! Nincs közszereplő, ez egy rémületes marhaság, mi a fenét kellene szerepelnie „köz” egy cselédnek?! Végezze a munkáját és ne szerepeljen, a fene sem kíváncsi rá, majd ha lopott, megjelenik az újságban a kis hírek között, hogy lecsukták.
Mi a nyavalyától van akkora hatalma például az amerikai elnöknek? Fehér Ház, elnöki különgép, Camp David meg ki tudja még, miféle baromi drága jelképekkel nyomasztják a szerencsétlen amerikai polgárt, ami mind arról szól, hogy az amerikai elnök isten előtt az első. Szolga. Szolga!!! A fene egye meg. Ügyintéző. Ráadásul – ha jobban belegondolnak – egy teljesen fölösleges hátramozdító, nincs ugyanis olyan ügy, amit el tudna intézni. Nem is alkalmas rá, amit eddig intézett, azzal főképp kárt okozott, elsősorban a dilettáns, bornírt hatalmának fitogtatásával (világháborúk, Korea, Vietnam, Irak, hogy csak a legkirívóbb 20. századiakat említsem). Ha valamivel kisebb méretekben is, ilyen az összes többi, ostoba, felfuvalkodott hólyag, elfertőződött, büdös kelés az emberiség testén.
Egyvalamit tudnak, istenre hivatkozni, életben tartani a vallást, az emberi történelem legförtelmesebb szokásrendszerét (félreértéseket kerülendő, nem a hitről beszélek, a vallásról), az égre mutogatni és imádkozni. Isten áldja Amerikát, mondja a mindenkori amerikai elnök és nem sül ki a szeme. A 21. században a gólt rúgó primitív emberfajta keresztet vet és az égre néz. Lehet őt kárhoztatni, mikor az amerikai elnök is ezt teszi?
Most majd egymásnak ugrasztják a világ különböző vallású részeit, a 16. századi vallásháborúk után megvívjuk a 21. századit, és abba belepusztul az emberiség.
Még ezzel a senkiházi falusi futballistával sem tudnak mit kezdeni, hogyan volna lehetséges elvárni tőlük a képességet egy feudális, a 18. században megragadt földrésznyi ország kezelésére? Nem beszélve a muszlimok százmillióiról. Az iszlám nem az a vallás, amiből az emberirtó terrorizmus fakadna, mondják az atlanti térségben, ezért aztán nem is jutnak el addig a felismerésig, miszerint ennek éppen az ellenkezője a valóság: „Ó próféta! Szállj harcba a hitetlenek és a képmutatók ellen és legyél kemény velük szemben! A gyehenna lesz a lakhelyük. Szörnyű sors!” – írja a Korán. A politikus félrenéz vagy lebombázza. Ennyire telik.
Mi meg csodálkozunk, hogy ilyen a világ.