Keresés ebben a blogban

2017. június 4., vasárnap

A fészekről

Tényleg utoljára. Akkor is, ha a pártja megnyeri a választásokat (szinte lehetetlen) és a szegedi dúcse miniszterelnök lesz. Kétméteres diktátorra nem emlékszem a világtörténelemből, azt hittem, ez a termet kizárja az autoriter hajlamokat. Valószínűleg az lehet, hogy a butaság mindent legyőz.
Ott kezdődik, hogy egy jelentéktelen és alapjában véve szánalmas párt tagja mit keres Brüsszelben? Úgy értem, mi a fenének megy oda nagyképűsködni, a fene se hívta. Azért ment, hogy a magyar politika ostoba leheletével tovább büdösítse az Unió fővárosának levegőjét? Hogy azt mondja, a migráció a magyar miniszterelnök és az EU közös felelőssége? Komolyan? Attól teljesen függetlenül, hogy már többször bebizonyosodott, nem tudja, mit beszél, feltétlenül szükséges volt odamenni, hogy együtt említse a csúti futballistát az Európai Unióval? Hogy bizonyítsuk, van nekünk másik gyépésünk is, aki azt hiszi magáról, segébe is felye van, és majd ő megmondja azoknak ott, mit kell és hogyan? Hogy megmutassuk, van itt még olyan, aki a fészekbe piszkításban felveszi a versenyt a falusi rablógyilkossal? Azt már kezdjük megszokni, hogy megint van egy szerényen bútorozott koponyájú politikusunk, és azt is tudjuk, hogy ebben az országban mindenki beszél, aki meg akarja nyerni a hülyeségi versenyt, de ezt kéretik inkább csak itthon. Esetleg a nagy Szovjetunió valamelyik tagállamában, ott nem tűnik fel. Észak-Koreát tudom még ajánlani. Ott lehet még olyanokat mondani, hogy végre egy igazi európai demokrata fideszes politikus. Tessék mondani, ezt miért?! Ennyire ostoba nem lehet egy ember, kell hogy legyen valamilyen üzleti érdek emögött, hogy valaki egy mondatba tegye az európait meg a fideszest, mely fogalmak mint tudjuk, kizárják egymást. Különösen, ha egy olyan lényről van szó, aki egy kaméleon és egy vízisikló keresztezéséből született, akihez képest még a szotyolaköpködő is egy jellembajnok.
Aztán végül a köztévé nem tehet föl kérdést. Mert ő tartja magát a szocialista párt döntéséhez. Mely pártban már egyetlen ember sincs, aki szólna, hogy ezt ne?
Tényleg utoljára szóltam. Csak nehezen tudom megszokni, hogy ennyire telik.