Keresés ebben a blogban

2017. május 26., péntek

Roger Moore

Ezt azért másolom ide, mert hátha nem mindenki találkozott a történettel, de kell ilyen, mert szerintem gyönyörű. És bár nem ismertem személyesen Roger Moore-t, ilyen lehetett.

"Egy angol rajongó, Marc Haynes is gyermekkora óta őt tartja a legjobb 007-es ügynöknek.
A Facebookon, hogy ő is megemlékezzen a színészről, egy, a klasszikus karakterhez kapcsolódó történetet mesélt el.
A sztori két részből áll: mikor először találkozott Moore-ral hétéves korában, illetve 23 évvel később, már felnőttként.
A nagyapjával utazott és a repülőtéren felismerte a színészt, persze ekkor ő még James Bondként ismerte, nem tudta, hogy Moore csak eljátssza a karaktert. A nagyapja nem ismerte sem a filmeket, sem a színészt, de unokája unszolására odament vele, hogy kérjenek egy autogramot, amit Moore szívesen adott is. A fiú később észrevette, hogy a Roger Moore név van az aláírt repülőjegyen és elkeseredett, hogy nem a 007-es ügynök neve szerepel rajta. Nagyapjával visszamentek a színészhez, aki azt mondta a fiúnak, hogy muszáj volt álnevet használnia, nehogy Blofeld ( a James Bond film főgonosza) felismerje.
A kisfiúból felnőtt lett és egy, a UNICEF-nek készített reklámfilm forgatásán dolgozott és összefutott Moore-ral, aki a nagykövete volt a szervezetnek. Elmesélte a kedves emléket, a színész jót nevetett, de azt mondta, hogy sajnos nem emlékszik az esetre. Később a forgatás után , mikor újra összefutottak a folyosón, a színész felvonta szemöldökét, és halkan így szólt:
Természetesen emlékszem az esetre, de nem mondtam semmit ott a kamerák előtt, hiszen bármelyikük dolgozhat Blofeldnek."