Keresés ebben a blogban

2016. október 11., kedd

Lumpentempó


Szívtelen vandálok máris bezúzták Mrs. Vajna fánkozójának ablakait



Ebben az országban mindig lesz egy zajos kisebbség, aki nem tud örülni más sikereinek, és ezt nem csak hogy otromba, de gyáva és sunyi módon juttatja a csendes többség tudomására.
A szomorú igazságot Vajna Tímea sütőipari vállalkozó tapasztalta meg legutóbb, akinek nyitás előtt álló fánkozójának ablakait kedd délután rongálták meg senkiházi trógerek. Erről maga Vajna asszony számolt beFacebook-oldalán, ahol képeket is megosztott a drámai eseményről.
A rongálás azért fáj különösen a divat- után a fánkbizniszben is helyet követelő üzletasszonynak, mert lassan egy éve dolgozik folyamatosan azon, hogy a gyerekek kedvére szolgáló belvárosi bolt végre megnyithasson.
Komolyan nem értem miért van ennyi rosszindulat néhány emberben..Az, hogy ez a bolt létrejöjjön (főleg a gyerekeknek) csaknem 1 év folyamatos munkája. Remélem most nagyon elégedett az, aki bedobta a Mr.Funk ablakát. De van egy rossz hírem: a kamera felvette...
- zárja posztját Tímea, utalva arra hogy lehet még happy end a történet vége, ahol a gonosz elnyeri méltó büntetését, és a tettest a rendőrség még előbb kézre keríti, mint a Teréz körúti robbantót.
A fánkozó egyébként pénteken nyit, és lehet hogy a lurkók kedvence lesz majd, de az első kóstoló természetesen a vállalkozó férjét, Vajna András Györgyöt illette meg.
Tetszett ezt itt olvasni? Jópofa nem? Magát újságírónak nevező jópofizik. Jól megjárta ez a  Mrs. Vajna. Haha. Dejót mulattam, dejól megmutatták neki!
Nem ismerem személyesen sem Vajnát, sem a feleségét. Amit tudok róluk, annak alapján nem is szeretném megismerni őket, ellenszenvesek, taszítók, nem bírom a fajtájukat.
De ezt itt fönt, ezt ne tessék. Ez pontosan olyan ellenszenves, mint akikről szó van, hozzá még pitiáner is, buta vigyort képzelek hozzá, száj sarkában csurgó nyálat.
Borzalmas állapotban van Magyarországon az, amit máshol újságírásnak neveznek. Szomorú.