Keresés ebben a blogban

2016. május 4., szerda

Ez kibírhatatlan

Tényleg hát hallottak már ilyet?! Ez a senkiházi itt lármázik. Nagy a pofája. Hogy ennek a szar zenekarnak jár a pénz meg ilyenek! Hát nem elmegy a jó anyjába?! Ki ez és mit gondol magáról, majd jól elveszem a maradék pénzt is, aztán megnézheti magát, majd odaadom egy másik zenekarnak, van itt annyi, mint a nyű. Egyik lármásabb, mint a másik! Fischer Iván, ki a franc az? Belerúg itt a feléje nyújtott kézbe. 260 millió helyett kap 60 milliót. És? Örüljön annak is, amíg meg nem vonom tőle!

És így tovább. Azt üzente Tarlós István, hogy Fischer Iván ne hisztériázzon, mert odaadja "más nemzetközi hírű zenekarnak a pénzt". Tetszik érteni? Ő adja oda. Nem tudtam, hogy ilyen jól keres ez a Tarlós István, hogy a saját pénzéből finanszíroz zenekarokat.
Na jó, elég volt! Ez a büdös bunkó Sturmführer az adófizetők pénzéről beszél, akkor is arról beszélne, ha a fizetéséből adna zenekaroknak, mert a fizetése is az adófizetők pénzéből van.
Úristen, én itt higgadtan beszélek valamiről, amihez foghatóan felháborítót még ebben a nyomorult országban sem hallottam, ettől a nyavalyás rablóbandától. Mondják meg nekem, mit lehet tenni? Ez a modortalan, ostoba, totálisan értéktelen és kártékony nulla megszólíthatja bárhogy Fischer Ivánt? Ez azt hiszi, hogy ő egy ember, akinek joga van bármilyen módon megnyilvánulni a Budapesti Fesztiválzenekarról?
Másik nemzetközi hírű zenekar? Hol van? Az elmúlt 26 évben sikerült teljesen tönkretenni azt a két zenekart, amelyeknek még volt némi nemzetközi respektje, még egyszer: némi, nagyon messze voltak akkor is a BFZ-től, de lehetett tudni, hogy a Rádiózenekar és az ÁHZ létezik. Már régen nem lehet. A Tarlóshoz hasonlatos kultúremberek törölték el mindkettőt, most majd a BFZ-t is?
Csináljon már valaki valamit! Ez tényleg egy képtelenség! Ez az übermensch, ez a teuton, a tiszta árja megtestesülése, ez a beszédhibás, rosszarcú, felfuvalkodott pöfeteggomba valakinek képzeli magát.
Hallottak valakit megnyilvánulni az úgynevezett ellenzékből? 
Ez iszonyú.