Keresés ebben a blogban

2015. október 30., péntek

Csalás


Ez már tényleg mindennek az alja, ennél nincs lejjebb.

A gatyán kívül hordott ingben peckeskedő, gömbölyűre hízott falusi futballista most fűthető futballpályákat épít milliárdokért, Makovecz-stílusú (úristen, nem volt még elég belőle?) kazánházzal. Nincs az a sötéten primitív, mélybutaságban élő feketeafrikai diktátor, aki ilyesmit meg mert volna engedni magának bármikor – ez az itthoni pingvintermetű despota ezt is megteheti.

És akkor mit mond a demokratikus zughírlapíró? Hogy az biztos csalás, mert nem is kerülhet annyiba. Tetszik érteni? Jól megellenzékieskedte a dolgot: csalás. Mert az nem kerülhet annyiba. Ezt bírta mondani.

Tudják mit? A legnagyobb jótétemény, amiben ennek az országnak része lehet, az a falusi futballista mérhetetlenül arcátlan és mérhetetlenül ostoba rablás sorozata, amivel Magyarországot soha nem tapasztalt süllyedésbe taszítja, mert ez a szotyolarágó emlős még mindig egy akadémikus szellemi szintjén magasodik a többiek fölé. Isten őrizz, hogy a csúti szabadságharcos elveszítse a bármikori választásokat. Az ilyenfélék jönnének a helyébe. Hogy azt mondja, csalás, mert nem kerül annyiba. Szűzanyám.