Keresés ebben a blogban

2017. szeptember 14., csütörtök

Focisták és motorosok

Egyszer már kérdeztem - kerestem, de nem találom -, ki a fene hatalmazta fel ezt a rohadt vérszívó bandát, hogy "kihelyezett" ülést tartson különféle méregdrága üdülőhelyek még drágább szállodáiban. A mi pénzünkön. Hallott már valaki olyat, hogy a cselédek luxusszállodákban urizálnak? Kicserélik nézeteiket a szolgálat nehézségeiről?
Ez a gusztustalan hordóformájúra hízott dagadék annak idején a döngölt padlón futott köröket a konyhaasztal körül, ha nem frakkos pincér hozta a lazacot (céklát copyright Hyppolit)?
Hülyeségeket kérdezek, ugye? Ez ugyanis valóban nem tétel azon a listán, ahol az elrabolt összegek tartatnak számon. Csak azért mégis. Nyavalyás büdös bunkó ne éljen úgy, mintha tudna késsel villával zabálni! Huszadosztályú futballista a libalegelőről meg a Halál Angyalait majmoló motoros a piros bőrruhájában. Azt tetszik kérdezni, van valami bajom a focistákkal és a motorosokkal? Úgy általában. Igen, van. Úgy általában is, de egy bizonyos kulturális szint fölött mindenképpen. Sokatmondónak találom egy két lábon járó kedvteléseit. Azt értem, hogy egy ilyen egyszerű agyberendezésű egyén nem megy el még véletlenül sem mondjuk egy koncertre, mert az kínos, ha elalszik például, de akkor nem kellene ezt a focit meg motort... á, miket beszélek? Ebben az országban?