Keresés ebben a blogban

2016. szeptember 23., péntek

Címadás

Az egyik legnagyobb internetes újság a többinél is undorítóbb, talán említettem már, régen nem olvasom. Most a szokásos hírösszefoglalón láttam meg egy címet, ezt meg kellett nyitnom, hátha valami elkerülte a figyelmemet, amit eddig olvastam róla, az nagyon rokonszenves volt, most meg kiderül, hogy...

Hárommilliárd dollárból váltaná meg a világot Zuckerberg


Ez a cím ugyebár azt jelenti, hogy ez a senkiházi a nyamvadt hárommilliárd dollárjával itt azt hiszi, számít valamit, pedig szart se ér, csak itt ugrál. Ennél többet is bele lehet magyarázni ebbe az ostoba címbe, de azt nem teszem. Mert egyszerűen arról van szó, hogy már egyetlen ember sincs a magyar nyelvű tömegtájékoztató eszközöknél, aki bírná a magyar nyelvet.
Ennél a megállapításnál ebben sajnos sokkal több van, nem nehéz ugyanis megtalálni az összefüggést például a "menekültkampány" kapcsán ellopott pénz és a magyar nyelv sorvadása között, de ennek elemzésére időm sincs, kedvem sincs hozzá, meg aztán úgy is tudják, miről van szó.
(Nem mellesleg Zuckerberg tette több, mint rokonszenves, ha sok gazdag társulna, talán végre el lehetne érni, hogy a betegségek gyógyíthatatlansági aránya 90% alá süllyedjen. Ennek a csúti dagadt futballistának a rablott milliárdjait például azonnal átutaltatnám Zuckerberg alapítványához.)