Keresés ebben a blogban

2015. december 23., szerda

Vonatkozásában

„A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál a működés racionalizálása, az erőforrások hatékonyabb felhasználása, a szinergiák kihasználása, a hatékonyságnövelés, valamint a költségcsökkentés okán elindított folyamat következtében, 129 fő vonatkozásában csoportos létszámcsökkentést jelentett be az illetékes állami foglalkoztatási szerv felé és a Központi Üzemi Tanácsnak” - közölte az MTVA.
Vonatkozásában. És a foglalkoztatási szerv felé. Esetleg irányában. Nagyjából sejtjük, merrefelé lehet a szerv, arrafelé küldünk valamit, aztán vagy eltaláltuk az irányt vagy nem, ennek következtében vagy odaér vagy nem. Mindenesetre mossuk kezünket. 129 fő vonatkozásában. Hááát... Ne tessék kérdezni semmit, tetszik látni, mi alapjában véve határozatlanok vagyunk, körülírunk és olyan szavakat használunk, amiknek részben a magyar nyelvben, részben ebben a szövegben nincs semmi keresnivalójuk...
Nyavalyás, gyáva és zavaros néhány sor egy nyavalyás, gyáva és zavarosfejű bagázstól. A fenének van kedve tovább beszélni róla. Itt van, ha majd le akarják tagadni. Mert majd le akarják. Minden nyavalyás, gyáva meghódolt vazallus utólag mindig mindent megpróbál letagadni.
Nem tudom, mikor lesz utólag. Az effajta szövegek azt jelzik, hogy a végük közeleg.

Majd' elfelejtettem, 1994-ben volt egy ilyen csoportos, az is vonatkozásában és felé, de a legjobb az, hogy akkor is 129 rádióst távolítottak el, köztük engem (akkor először). Tudja valaki, mi ez a bűvös 129? Hogy miért éppen annyi? Hogy most megint 129? Úgy emlékeznek, az olyan jól sikerült?
Áprilisban volt a nagy akció. Októberben mentem vissza a Rádióba. Addigra már mindenki ott volt, aki vissza akart menni. Csak mondom.