Keresés ebben a blogban

2014. július 30., szerda

Mínuszos hír

„Nincs hozzáfűzni valója az Európai Bizottságnak Orbán Viktor Tusnádfürdőn elmondott beszédéhez – közölte Jonathan Todd, a brüsszeli testület szóvivője. Mint mondta, Magyarország az Európai Unió tagja, az uniós szerződés aláírója, ami kötelezi a tagállamokat, hogy megőrizzék, fenntartsák a demokratikus értékeket.”

Erről beszélek 24 éve. Hogy ne tessék elemezni. Nem kell a levéltetűt mikroszkóp alá tenni, mert elefántnak látszik, holott csak levéltetű. Ami itt fönt olvasható, annak kellene etalonnak lennie. Ez a beszéd egy mínuszos hír a lap alján. Egy gyenge képességű köztörvényes bűnöző mind súlyosabb képzelgései, a saját szánalmas világának projektálása – tipikus kórkép. Egészségügyi intézmények dokumentációi között kell őrizni.

Torgyán, Szabó János, G. Nagyné Maczó, Dénes János, meg a többiek – a hozzájuk hasonló képességű sajtómunkások csináltak belőlük valakit, holott senkinek is súlytalanok voltak.

Nem kell megbotránkozni hatalmi tébolyban szenvedő, buta emberek megnyilvánulásain, mert akkor mindenki azt hiszi, hogy a megnyilvánulás által valami jelentős esemény történt. Nem történt. Blablabla. Ami ezekből a locsogásokból, hőbörgésekből tett formájában megvalósul, az szinte elhanyagolható. Azzal persze már kell foglalkozni. Stadionnal, Kossuth térrel, gyerekek elöl elrabolt milliárdokkal. De elemezni!


Ugyan már.