Keresés ebben a blogban

2024. május 26., vasárnap

Ezt itt a mi népünk termelte ki magából

Évtizedek óta mondom, kevés olyan buta ember él a világon, mint a Magyarország miniszterelnöki címét bitorló alak. De azt azért én sem gondoltam, hogy ennyire sötéten ostoba. Ideteszek egy tudósítás részletet az örökkévalóságnak, ha netán valaki kétségbe vonná a jövőben, hogy a mi történelmünk legalja ezzel a figurával érkezett a mélységeknél is mélyebbre (ha netán valakinek nem tűnne fel, a "tűzhöz közel" az tartózkodik, aki a legjobb helyen van):

 „Az első világháborúban Vásárhely nagyon sok vért adott, és a másodikban is adott bőven” – mondta a miniszterelnök, aki úgy látja, „nincs elég fehér keresztény ember Európában”, és ez azzal magyarázható, hogy a „világháborúkban halomra lőtték őket”. Orbán szerint a migrációt is az okozza, hogy „az ő gyermekeik, unokáik hiányoznak, ezért nincs elég ember, légüres tér van”, ahová küldik a migránsokat.

A vásárhelyiek szerinte „közel vannak a tűzhöz”, mivel délről jönnek az illegális bevándorlók. „Elzavarjuk azokat az európai vezetőket, akik megmondják nekünk, hogy kikkel éljünk együtt” – mondta a miniszerelnök, aki szerint „azt sem mondhatják meg, hogyan” éljünk Magyarországon. Ezzel a hagyományosnak nem megfelelő családmodellekre utalt.

P.S.: Majd' elfelejtettem, ugye soha többé nem kell hallanom, hogy ez a plasztik miniszterelnök nem rasszista, nem fajgyűlölő? („nincs elég fehér keresztény ember Európában”)