Keresés ebben a blogban

2024. július 18., csütörtök

Járványügyi elkülönítő

Elolvastam, meghallgattam különféle megnyilvánulásokat az EP "karanténjáról". Hogy ugyanis az helytelen, mert nem szép dolog a hátrányos megkülönböztetés, meg aztán itt van ugye ez a szólásszabadság is, azzal mi lesz.

Ezeket az alakokat nem karanténba helyezni kell, hanem jól őrzött fegyházak celláiba. Már megint az a kérdés, amiről néhány napja írtam: ha ezek az ócskalelkű, kártékony figurák nem "politikusként" kezeltetnek, hanem egy éjszakai razzia gyűjti be őket, akkor is felszólalnak reggel valamely fórumon, az egyenlő elbánás elve alapján, vagy az addig elkövetett bűneikért megkapják azt a 20-25 évet, de főképp életfogytiglant, ami a világ összes büntetőtörvénykönyve szerint ját nekik?

Azt mondja Götz Heinrichnek Az ördög és a jóistenben, hogy értsd már meg, a szándékom számít. Ezek a jellemtelen, jelentéktelen, silány kis hitlerek, kaltenbrunnerek, heydrichek csak abban különböznek az elődeiktől, hogy nincs lehetőségük arra, amit nevezetteknek a történelmi helyzet adott 1924. után. Egyelőre. De ha az EP és a különféle, baromian ostoba hangadók továbbra is követelik a fióknácik "jogainak" tiszteletben tartását, akkor ez hamarosan változni fog.

Az egyiket közülük hosszú ideje közelről szemléljük. Neki "joga" van egy teljes ország működésképtelenné tételéhez, közvetett tömeggyilkosságokhoz, nagy értékre elkövetett rablássorozathoz, és joga van ahhoz, hogy a jellemtelenségét, a faragatlanságát, a gyűlöletét, a bosszúszomját széthintse, és lényegében másoknak is kötelezővé tegye.

Ezek a genetikai selejtek, az isten rosszkedvében teremtett torzulatok most még "politikai karanténban" vannak. Politikai. Ennek a jelentése a július 2-i bejegyzésemben olvasható.