Keresés ebben a blogban

2017. október 27., péntek

Balázs Péter



Nagyon szépen kérem, szóljon valaki ennek az iszonyatosan buta asszonynak, ennek a "kétgyermekes édesanyának", hogy az a kulimász, aminek a bűzét érzi, nem a magyar közélet elviselhetetlenségéből kenődik rá, hanem - ismét engedelmet kell kérnem finomlelkű hölgyolvasóimtól, amiért kénytelen vagyok pontosan fogalmazni - a miniszterelnök seggéből, amit önfeledten és folyamatosan, ám egyelőre talán még tudattalanul nyalni méltóztatik. Minden egyes megnyilvánulása a jelenleg rabló banda további gaztetteinek készít finom, meleg ágyat.
Eddig is elviselhetetlen volt az ostobaságnak ez az elsöprő megnyilvánulása, de néhány napja végképp nem értem, hogyan lehet továbbra is úgy tenni, mintha mi sem történt volna.
Néhány napja ugyanis valaki előállt a legkiválóbb javaslattal, amit már én is elképzelhetetlennek véltem: javasolt egy embert, aki tényleg meg tudja oldani a jelenlegi helyzetet, a valószínűleg egyetlent, aki Gyurcsánynál is biztosabban, simábban és fölényesebben képes volna eltakarítani a csúti brigantit. És nem utolsó sorban, aki a közvélemény gyűlöletét nem vonta magára, aki a megnyert választások után is tudja, mit kell tenni, azaz tud kormányozni. Hogy miért gondolom így? Mert olyan. Egyszerűen olyan az ember, majd máskor esetleg elemzem, most csak azt mondom, őrá vártunk.
Balázs Péter minden szempontból hibátlan választás. Nincs más teendő, mint az összes pártpolitikus részéről pofa súlyba, tenni, amit ez a kiváló ember mond. Nem kell számolgatni, taktikai változatokat írni, halálos biztonsággal lehet tudni, hogy a fidesz és a nála már semmivel sem nácibb fasiszta banda éppen hogy bejut esetleg a parlamentbe.
Javasoltam már két nőt is, nem vonom vissza, akkor jó választásnak látszottak, azok volnának most is, ők is elsöpörnék ezt a bornírt hájtömeget. De akkor még nem került elő Balázs Péter neve (sajnos nem nekem jutott eszembe).
Még egyszer - lehet, nem utoljára - Balázs Péter. Nincs más lehetőség. A "kétgyermekes édesanyák" porig rombolják azt is, ami még megmaradt ebből a szerencsétlen országból.

P.S.: Nem ismerem személyesen Balázs Pétert. Annyit tudok róla, amennyit bárki tudhat.