Keresés ebben a blogban

2017. május 30., kedd

Az új dúcse jelenkezett

Már megint egy felfújt hólyag. Teljhatalommal. Hátha úgy majd működik a dolog, a fideszben már bevált, egy hatalmi tébolyult már van itt, akkor biztosan így kell csinálni, gondolja a szegedi sajhajrá.
Voltaképpen nekem szinte mindegy, ki zavarja el ezt a hízott bunkót, de ennél a hőzöngő laklinál jobbat várok. A rend kedvéért (ha már az úgynevezett demokratikus liberálisok nem mondják): azt kiabálja ez az ember, vonuljanak háttérbe a 2010-es vesztesek - csak utánad, öregem, mondanám én, ha ennek a pártnak a bármilyen tagja volnék. Miért tépi a száját az, aki a jelzett időben választmányi elnök volt, valamint a párt megyei elnöke, a fene tudja, milyen bizottsági tag meg még polgármester is? De ha csak közönséges mezei talpas lett volna, akkor is annak a pártnak a tagja volt, csak bizonyos emberek vesztették el a választásokat, ő nem? Lehazugozza Gyurcsányt? Vajon milyen jogon? Azért, mert az a szegény mamlasz 11 éve nem szól (mellesleg a fene érti), hogy ő nem azt mondta, hazudtam, hanem azt, hogy hazudtunk. Miért tetszik most hazugozni? Akkor miért nem tetszett szólni, hogy csak ő volt, csak ő volt, én nem hazudtam soha? Hát azért, mert ő is hazudott. Ami különben evidencia, mi a francot tudna csinálni mást egy politikus?
Egyszóval nem szeretem ezeket a militáris pufogásokat a vétójoggal, az egyszemélyes vétójoggal együtt. Majd ő megmondja? A demokrácia helyreállítója, aki már most úgy viselkedik, hogy ő a dúcse?
Van egy szörnyű gyanúm. Valami viszonylag okos ember szólhatott neki, hogy most hazaküldheti a szovjet csapatokat, mint annak idején a csúti bunkó. Nem lesz kit legyőzni ugyanis. Mert bár ez a hatalmi tébolyult reszket a maga kis szemétdombjáért, annyira nem őrült, hogy ne tudná, a következő ciklusra elfogy az összes ellopható pénz. A szemétdomb meg már most bűzlik, közelednek a vasvillával. Meg fogja próbálni a menekülést. A terep már elő van készítve, az elvtársak ott keleten várják. Csöndesen jegyzem meg, annak idején Rákosi Mátyást is várták. Adtak neki menedéket.
Ez a falusi dagadék azért rosszabbat érdemel.
Ceterum censeo - az egyetlen tény, amivel foglalkozni kell: ebben az országban négymillió ember él a létminimum alatt.