Keresés ebben a blogban

2016. június 7., kedd

Göbbels tehetségtelen famulusáról

Tegnap dühömben írtam erről a nyavalyás tisztifőorvosról, levettem a bejegyzést, nem jó, ha az ember indulatosan tesz valamit, még egy ilyen féregről is jobb tárgyilagosan, de úgy meg minek. Ennyi volt.
Inkább az érdekelne, most már teljesen higgadtan szemlélve a dolgot, hogy miért akarja Soros György, úgy is mint háttérhatalom, betelepíteni migránsokkal Európát. Ezzel a "háttérhatalom" üggyel most nem foglalkoznék, a kifejezést Göbbels és a Völkischer Beobachter után felfrissítő magyar miniszterelnöknek ezt a leggyávább és leggusztustalanabb zsidózását megjegyeztem, a magam módján gondoskodni fogok róla, hogy megkapja ezért azt a büntetést, ami békeidőben jár egy rasszista, emberiségellenes rablónak és tömeggyilkosnak, az ő végtelen ostobaságát és gyűlölettel teli, szánalmas lelkivilágát természetesen súlyosbító körülményként lesz majd szükséges figyelembe venni.
Hanem ott tartottunk, hogy a migránsokat miért Soros akarja betelepíteni. És hogy Soros miért akarja őket betelepíteni. Felhívtam a legokosabb embert, akit ismerek, hátha ő tudja, mert én tényleg nem értettem. Azt ugye nem kell mondanom, hogy a csúti futballistát erről senki meg nem kérdezte, ő meg nem is tartotta szükségesnek megmagyarázni, Mari nénit elég uszítani, nem igényel magyarázatot. A zsidók csinálják ezt is, ennyit ért, ez elég, mindig is így volt. Ami ennek az országnak rossz, azt a zsidók csinálják. Hogy mi rossz az országnak, azt meg úgyis megmondják majd azok, akik ezt meg szokták mondani, most például Magyarország miniszterelnöke. Ő tudja, ez így legyen elég.
Röviden azt a tájékoztatást kaptam, hogy az amerikaiaknak érdeke tönkretenni Európát. Európát tönkretenni pedig úgy lehet, hogy tömegestül betelepítünk migránsokat.
Namármost. Miért volna Amerikának érdeke Európát tönkretenni, mikor minden érdeke ahhoz fűződik hogy Európa erős legyen, ez volna az első kérdés, de az én barátom azt mondta, nem teszünk fel kérdéseket. Érdeke és kész. Egy miért már volt, az is eggyel több a kelleténél, nincs még egyre lehetőség. Egy ilyen baromian buta embertől, mint a csúti hízott jobbszélső, az is szép, hogy egy miértre tud egy választ. Jó, hogy hülye válasz, de szép, hogy idáig eljutott.
A következő kérdés az volna, hogy miért gondolná az Amerikai Egyesült Államok éppen a betelepülők által tönkretenni ezt a földrészt, mikor az Amerikai Egyesült Államok mint majdnem földrésznyi ország éppen a betelepülők által virágzik évszázadok óta, lévén, hogy az ország betelepülőkből áll. Jó, tudom, ilyeneket már tényleg nem kérdezünk. És egyáltalán, oksági összefüggéseket várni azon a "szellemi" szinten, amin a szóban forgó alak tenyészik, valóban teljesen értelmetlen törekvés.
Legyen elég annyi, hogy amire Göbbels számított (a primitív ösztönlények kiváltható reakcióira), arra az ő végtelenül tehetségtelen famulusa is számíthat - ez a nép most sokkal rosszabb erkölcsi és intellektuális állapotban van, mint amilyenben a német nép volt a harmincas években.
Hát, leírtam, csak hogy tudják.
Ami meg ezt a tisztifőorvos nevű gerinchúrost illeti, nincs abban semmi különös, hogy ebben az országban szívja el a finom friss levegőt például olyan, nála lényegesen hasznosabb lények elől, amilyen a svábbogár és a patkány  - ez az ő élettere.
Egyelőre.