Keresés ebben a blogban

2016. május 20., péntek

Zsidók és demokraták

"Közép-Európában létezik egy háttérhatalom, amely Soros Györgyhöz köthető. Ő a demokraták legnagyobb finanszírozója, ez nem csak Magyarországon van így, más európai országokban is fellelhető a jelenség, csak nem szoktunk róla beszélni."
Csúszómászó, gyáva, gerinctelen nyelvről lefordítom érthetőre, jó? A zsidókat nevezi háttérhatalomnak a gönci hordó. Ezenkívül Soros (nem elég, hogy zsidóbérenc zsidó) még a demokratákat is támogatja.
Nekem ez tetszik legjobban. Ez a futballista annál is ostobább, mint amilyennek gondoltam. Soros a demokratákat finanszírozza - a magyar kormányt nem finanszírozza - a magyar kormány tehát nem demokrata. Úgy vélem, ennél szimplább szillogizmus nehezen állítható fel. Ennek a bandának tele van a szája azzal az állítással, hogy Magyarország a legtökéletesebben működő demokrácia. Most akkor?
Eddig azt hittem, a világtörténelem egyik leggusztustalanabb figurája kiadja a feladatot a seggnyalóinak, hogy Sorost sározzák, neki talán mondták, nem praktikus pocskondiázni azt, akinek lényegében az életét köszönheti, aki nélkül még annyit sem tudna a világról, amennyit most tud. Soros pénze nélkül nem tudna ugyanis angolul, és nem volna meg az a "felsőfokú" végzettsége, ami állítólag alapkövetelmény a miniszterelnöki funkció betöltéséhez. Azaz csóró harmadosztályú futballistából lett csúti szertárosként tengethetné az életét.
Ha hajlamos volnék a sajnálatra, szánnám ezt a szerencsétlen rablóvezért. Nem elég az alapbetegsége, még ott van neki a gyűlöletből fakadó rettegés zsidóktól, cigányoktól, demokratáktól, muszlimoktól.
Az Egyesült Államok elnöke nem lehet beteg ember (legalábbis a törvény szerint, jórészt persze mindegyik beteg, hiszen politikusnak áll).
Nem lehetne ezt itt is bevezetni?