Keresés ebben a blogban

2016. április 8., péntek

A szudáni vadászokról

Tessék mondani, még mindig? Tényleg ez a legfontosabb? Hogy egy úszóedző mit tett nem tudom, hány évvel ezelőtt? Meg hogy most miket hazudozik össze-vissza, meg hogy a halhatatlan és érthetetlen, szenilis sportolók hogyan állnak mögé ennek az alaknak, ahelyett, hogy csöndben maradnának annak a hihetetlenül mélyen húzódó erkölcsi és intellektuális szintnek a sötétségében, ahol az egész életüket leélték, de nem ezért szerettük őket? Tényleg meg kell beszélnünk ennek az undorító esetnek minden részletét, ezen a végtelenül gusztustalan történeten is meg kell tapasztalnunk, hol tart ennek az országnak a közvélekedése Európához képest?
Már megint sikerült valami a vidéki futballista hájtömegnek? Nem működik igazán a migránsügy, a terrorfenyegetettség sem jött be, gyorsan kellett valami, és ez a nép megint bebizonyította visszamaradottságát: egy úszóedző nemi életével foglalkozik, miközben Magyarország egyre gyorsuló ütemben csúszik bele a szakadékba.
Nem akarom részletezni. Talán tudják, itt már régen nem egyes szakterületekről van szó, nem az oktatás és az egészségügy van válságban, egy szétlopott ország válik minden területen működésképtelenné. Minden egyes Kiss-ügy arra jó, hogy a hordóhasú újabb százmilliókat lophasson.
Nem kedveltem azokat, akik hirtelen erkölcsi fölénybe kerültek a hajdani besúgókkal szemben, és halált megvető bátorsággal nekik mentek (úgy értem, a mások halálát megvető bátorsággal), és nem értettem, mire jó sírgödrökben turkálni, azokat sem kedvelem, akik most ezt az ügyet piszkálják - félre ne értsenek, a besúgókat és a nemi erőszaktevőket még annyira sem kedvelem.
Nemcsak azért nem kedvelem ezeket a múlt áporodott szennyesében kotorászókat, mert gyávák, mert előre tudják, hogy a tevékenységükkel semmilyen kockázatot nem vállalnak, hanem azért sem, mert még büszkék is magukra, amivel minden szempontból méltónak bizonyulnak miniszterelnökük szeretetére - similis simili gaudet.
Egy ócskalelkű bugris sokévtizedes késéssel megkapja azt, amit sokévtizeddel ezelőtt kellett volna kapnia, meglettem volna enélkül, de jó, hogy megtörtént, alávalóbb bűncselekmény nem sok van, mint amit ez a "sportember" csinált.
De könyörgök, itt rablógyilkosok, gyerekgyilkosok garázdálkodnak a legfelső állami funkciókban!
Tuskó Hopkins most éppen névsort olvas offshore ügyben. Nem lehetne inkább azzal foglalkozni? Valaki a tanácsadói körből olvashatta Az elátkozott partot, gondolta, ami Tuskónak bevált a szudáni vadászoknál, az jó lesz ebben az országban is. A szellemi színvonal bízvást hasonlítható a szudáni vadászokéhoz.